Koszyk

Nie znaleziono wyników.
Koszt dostawy 20,00 zł

Kategorie

Bakalland Żurawina z sokiem z granatu 100 g

Żurawina Bakalland 100g z sokiem

Indeks: 5900749360654

Ilość    

6,99 zł

Składniki

żurawina

cukier

koncentrat z soku z granatu 0,5%

regulator kwasowości: kwas jabłkowy

aromat

koncentrat soku z czarnego bzu

olej słonecznikowy



Tekst dotyczący alergenów

Produkt może zawierać gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.



Marka

Bakalland



Cechy

dobra i polska firma



Nazwa produktu uregulowana prawnie

Żurawina suszona, słodzona, całe owoce z sokiem z granatu.



Company Name

BAKALLAND S.A.



Adres firmy

ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa



Opis produktu

Żurawina Bakalland to przede wszystkim całe, dorodne owoce. Starannie wybrane owoce żurawiny naturalnie słodzone sokiem z granatu, to zupełna nowość na polskim rynku. Dzięki niezwykłej soczystości żurawina będzie doskonała jako samodzielna przekąska na drugie śniadanie lub jako dodatek do wypieków czy deserów.



O marce

Bakalland - wyszukane przyjemności



Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten - Może zawierać

Orzechy - Może zawierać

Orzeszki ziemne - Może zawierać

Sezam - Może zawierać



Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Rodzaj opakowania

Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane



Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Opakowanie zawiera ok. 3 sugerowane porcje produktu.



Adres producenta

BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa



Adres zwrotny

BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
serwis_konsumenta@bakalland.pl
Infolinia: 801 801 125



Telefon/Fax kontaktowy

801801125



Email kontaktowy

serwis_konsumenta@bakalland.pl



Wartości odżywcze

na 100 gna porcję 30 g% RWS* w porcji
Wartość energetyczna 343 kcal103 kcal
Tłuszcz 0,5 g0,2 g<1%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g0,02 g<1%
Węglowodany 80 g24 g9%
w tym cukry 69 g21 g23%
Błonnik 8,0 g2,4 g-
Białko 0,1 g0,03 g<1%
Sól 0,53 g0,16 g3%
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).