Koszyk

Nie znaleziono wyników.
Koszt dostawy 20,00 zł

Kategorie

Sonko Wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi 130 g

Indeks: 5902180202333

Ilość    

2,99 zł

Składniki

ryż brązowy (90,4%)

pestki dyni (5,5%)

granulat z algami (mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól, sproszkowane algi morskie (0,03%), barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin)

sól



Marka

Sonko



Cechy

źródło błonnika pokarmowego

bez glutenu



Nazwa produktu uregulowana prawnie

Wafle ryżowe z pestkami dyni i algami morskimi.
Wafle ryżowe z dodatkami.



Company Name

Sonko Sp. z o.o.



Adres firmy

ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska



Opis produktu

Wafle ryżowe z pestkami dyni wypiekane są z naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem obłuszczonych pestek dyni i soli. Zawierają węglowodany złożone, które są najważniejszym i niezbędnym źródłem energii w żywieniu człowieka. Nie zawierają glutenu, cholesterolu ani sztucznych dodatków smakowych oraz zapachowych. Są smaczną, lekką i pożywną przekąską idealną na każdą porę dnia dla każdego.



O marce

Spróbuj również:
Sonko Wafle ryżowe z solą morską
Sonko Wafle ryżowe naturalne
Sonko Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym



Pozostałe informacje

Opakowanie zawiera 14 porcji produktu (14 wafli).

Zielone przebarwienia na waflach wynikają z obecności w produkcie granulatu z algami.



Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

PL-003-004

Produkt rekomendowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.



Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten - Nie zawiera



Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Rodzaj opakowania

Typ - Zgrzewane



Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Opakowanie zawiera 14 porcji produktu (14 wafli).



Adres producenta

Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska



Adres zwrotny

Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska
www.sonko.pl



Adres internetowy

www.sonko.pl



Wartości odżywcze

385 kcal36 kcal
Wartość energetyczna 1628 kJ153 kJ2%
Tłuszcz, w tym: 3,9 g0,4 g1%
- kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g0,1 g<1%
Węglowodany, w tym: 76,0 g7,1 g3%
- cukry 1,2 g0,1 g<1%
Błonnik 3,3 g0,3 g
Białko 9,7 g0,9 g2%
Sól 0,54 g0,05 g1%
RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).