Koszyk

Nie znaleziono wyników.
Koszt dostawy 20,00 zł

Kategorie

Sonko Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej 65 g

· bez środków konserwujących,
· bez substancji aromatyzujących,
· produkowane z najwyższej jakości ryżu brązowego,
· sposób wypieku zapewnia zachowanie wszystkich cennych składników pełnego ziarna,
· jedna porcja to jedynie 17 kcal

Indeks: 5902180470336

Ilość    

3,59 zł

Składniki

52% ryż brązowy

48% czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa)



Tekst dotyczący alergenów

Produkt bezglutenowy.



Marka

Sonko



Nazwa produktu uregulowana prawnie

Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej.



Nazwa firmy

Sonko Sp. z o.o.



Adres firmy

ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Poland



Opis produktu

Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.



Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

Znak przekreślonego kłosa - PL-003-009



Zalecenia dla alergików

Gluten - Nie zawiera

Mleko - Zawiera

Soja - Zawiera



Przechowywanie

Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.



Rodzaj opakowania

Typ - Zgrzewane



Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 260

Szerokość - 109

Głębokość - 24



Informacje o recyklingu

Opakowanie - Nadające się do recyklingu



Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Opakowanie zawiera 4 porcje (4 wafle).



Adres producenta

Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Poland



Adres zwrotny

Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Poland
www.sonko.com



Adres internetowy

www.sonko.com



Wartości odżywcze

100 g~16.3 g**%* / ~16.3 g
Wartość energetyczna 1994 kJ / 475 kcal325 kJ / 77 kcal4%
Tłuszcz, tym: 19,6 g3,2 g5%
- kwasy tłuszczowe nasycone 12,1 g2,0 g10%
Węglowodany, w tym: 65,3 g10,6 g4%
- cukry 30,8 g5,0 g6%
Błonnik 2,8 g0,5 g
Białko 8,0 g1,3 g3%
Sól 0,12 g0,02 g<1%
Opakowanie zawiera 4 porcje (4 wafle).
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal).
** na porcję