Koszyk

Nie znaleziono wyników.
Koszt dostawy 20,00 zł

Kategorie

Sonko Wafle ryżowe naturalne 130 g

Indeks: 5902180010334

Ilość    

2,99 zł

Składniki

ryż brązowy



Marka

Sonko



Cechy

źródło błonnika pokarmowego

bez glutenu



Nazwa produktu uregulowana prawnie

Wafle ryżowe naturalne
Wafle ryżowe bez dodatków.



Company Name

Sonko Sp. z o.o.



Adres firmy

ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska



Opis produktu

Wafle ryżowe naturalne wytwarzane w 100% z naturalnego ryżu brązowego. Są lekką i pożywną przekąską. Zawierają węglowodany złożone, które są najważniejszym i niezbędnym źródłem energii w żywieniu człowieka. Spożywanie ich sprzyja utrzymaniu zgrabnej sylwetki. Nie zawierają glutenu, cholesterolu, soli, cukru, sztucznych dodatków smakowych i zapachowych.



O marce

Spróbuj również:
Sonko Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym
Sonko Wafle musli z algami morskimi, bananem i kokosem
Sonko Wafle 7 ziaren z ryżem dzikim



Pozostałe informacje

Opakowanie zawiera 14 porcji produktu (14 wafli).



Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

PL-003-001

Produkt rekomendowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.



Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten - Nie zawiera



Dodatki

Dodatki - Nie zawiera



Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Rodzaj opakowania

Typ - Zgrzewane



Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Opakowanie zawiera 14 porcji produktu (14 wafli).



Adres producenta

Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska



Adres zwrotny

Sonko Sp. z o.o.
ul. Ryżowa 1
Bielany Wrocławskie
55-040 Kobierzyce
Polska
www.sonko.pl



Adres internetowy

www.sonko.pl



Wartości odżywcze

378 kcal35 kcal
Wartość energetyczna 1602 kJ149 kJ2%
Tłuszcz, w tym: 2,3 g0,2 g<1%
- kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g<0,1 g<1%
Węglowodany, w tym: 79,5 g7,4 g3%
- cukry 1,4 g0,1 g<1%
Błonnik 3,3 g0,3 g
Białko 8,2 g0,8 g2%
Sól 0,03 g<0,01 g0%
RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.