Koszyk

Nie znaleziono wyników.
Koszt dostawy 20,00 zł

Kategorie

Valsoia Lo Spalmabile Kremowa pasta kanapkowa classic 125 g

Pasta kanapkowa classic 125g

Indeks: 8006040257055

Ilość    

6,99 zł

Składniki

ekstrakt z fermentowanej soi 75% (woda, ziarno soi (8,4%), żywe kultury bakterii)

olej kokosowy

błonnik spożywczy

substancje zagęszczajace: karagen i alginian sodu

stabilizator: pektyna

regulator kwasowości: fosforan wapnia

sól morska

wit. D2



Tekst dotyczący alergenów

Nie zawiera glutenu i laktozy.



Marka

Valsoia



Nazwa produktu uregulowana prawnie

Bezmleczny, roślinny produkt na bazie ekstraktu z fermentowanej soi.



Nazwa firmy

VALSOIA S.p.A.



Adres firmy

Via l. Barontini, 16/5
Bologna
Stabilimento di Castiglione delle Stiviere (MN)
Via Medole 52



Oświadczenia żywieniowe

Źródło błonnika.



O producencie

Valsoia wykorzystuje do produkcji wyłącznie soję niemodyfikowaną genetycznie.



Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten - Nie zawiera

Mleko - Nie zawiera

Soja - Zawiera



Informacje dot. stylu życia

Produkt odpowiedni dla wegan

Produkt odpowiedni dla wegetarian



Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.



Warunki przechowywania

Min. temp. °C - 0

Maks. temp. °C - 4



Rodzaj opakowania

Typ - Opakowanie plastikowe



Kraj

Kraj produkcji - Włochy



Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano we Włoszech



Adres producenta

VALSOIA S.p.A.
Via l. Barontini, 16/5
Bologna
Stabilimento di Castiglione delle Stiviere (MN)
Via Medole 52



Adres zwrotny

VALSOIA S.p.A.
Via l. Barontini, 16/5
Bologna
Stabilimento di Castiglione delle Stiviere (MN)
Via Medole 52
www.valsoia.it



Adres internetowy

www.valsoia.it



Wartości odżywcze

w 100 g:
wartość energetyczna 861 kJ/209 kcal
tłuszcz 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
jednonienasycone 1,7 g
wielonienasycone 1,3 g
węglowodany 1,8 g
w tym cukry 1,3 g
błonnik 3,3 g
białko 2,9 g
sól 0,50 g
wapń 120 mg (15%*)
wit. D2 1,5 µg (30%*)
* - % dziennej referencyjnej wartości spożycia dla osoby dorosłej.